اولویت دولت در اجرای طرحهای عمرانی در استانها تکمیل طرحهای نیمهتمام است
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت سیزدهم هیچ نیازی برای تشریح وضعیتی که کشور را در آن تحویل گرفت، نمیبیند، گفت: بنای ما در دولت بر این است که به جای توضیح وضع کشور، در عمل برای حل مشکلات تلاش کنیم و به مردم امید ببخشیم. به نقل از سایت ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت سیزدهم هیچ نیازی برای تشریح وضعیتی که کشور را در آن تحویل گرفت، نمیبیند، گفت: بنای ما در دولت بر این است که به جای توضیح وضع کشور، در عمل برای حل مشکلات تلاش کنیم و به مردم امید ببخشیم.
به نقل از سایت ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اداری استان فارس با اشاره به گزارشهای ارائه شده از سوی شماری از وزرا و معاون اجرایی رئیس جمهور درباره طرحهای مصوب و اقدامات در نظر گرفته شده برای استان، گفت: تبیین این طرحها و اقدامات برای آن است که یک حس مشترک بین مسئولان استانی و مسئولان کشوری برای اجرای این طرحها و حل مشکلات استان فارس ایجاد شود.
رئیس جمهور گفت: دولت سیزدهم در اجرای برنامههای خود برای پیشرفت و آبادانی کشور ظرفیت کامل دولت و حتی نهادهای حاکمیتی را در نظر گرفته و اگر بخواهیم جامعتر بگوییم، ارائه گزارش مصوبات سفر استانی در جلسه شورای اداری برای ایجاد یک حس مشترک در همه مجموعه نظام است.
آیتالله رئیسی با بیان اینکه دولت سیزدهم روی مشارکت مردم در اجرای برنامههای خود حساب ویژهای باز کرده است، گفت: از همه مسئولان دستگاههای اجرایی میخواهم درباره برنامهها و اقدامات خود با مردم صحبت و آنان را با برنامهها و اهداف دولت همراه کنند.
رئیس جمهور در ادامه با با بیان اینکه اولویت دولت در اجرای طرحهای عمرانی در استانها تکمیل طرحهای نیمه تمام است، گفت: نجات اقتصاد کشور در گرو رونق تولید است و اگر میخواهیم اقتصاد مقاومتی در همه ابعاد آن اجرا شود، باید تولید رونق بگیرد و ظرفیتهای معطل مانده، فعال شود.
آیتالله رئیسی گفت: استان فارس نشان داده در بخش تولید، حرف جدی برای گفتن دارد و از روسای بانکها میخواهم اعطای تسهیلات بانکی را به سمت تولید هدایت کنند.
رئیسی با اشاره به اظهار نگرانی از افزایش نقدینگی در کشور، گفت: نگرانی آنجاست که افزایش نقدینگی به سمت واسطهگری و دلالی برود، اما اگر نقدینگی به سمت تولید هدایت شود، افزایش آن هیچ نگرانیای ایجاد نخواهد کرد.
رئیس جمهور در ادامه سخنانش با تأکید بر اینکه استان فارس در زمینههای گردشگری زیارت، سلامت و سیاحت جاذبههای فراوانی دارد که ضرورت دارد بیش از پیش فعال شود، گفت: زیرساختها و ظرفیتهای استان فارس در عرصه گردشگری بسیار ممتاز است و اگر فعال شود، میتواند تأثیر زیادی در رونق اقتصادی و آبادانی استان داشته باشند.
آیتالله رئیسی همچنین با اشاره به قابلیتهای استان فارس در عرصه کشت گیاهان دارویی، محصولات کشاورزی و محصولات پتروشیمی بهویژه در عرصه محصولات پاییندستی، گفت: ایرانیان داخل و خارج کشور بدانند که استان فارس یکی از بهترین نقاط برای سرمایهگذاری امن و تضمین شده است.
رئیس جمهور گفت: از استاندار فارس میخواهم از فکر و اندیشه همه فرهیختگان و صاحبنظران استان برای طراحی راهکارهای برونرفت از وضع کنونی بهره بگیرد و استان فارس میتواند در این زمینه الگو باشد.
رئیسی در ادامه با بیان اینکه در دولت سیزدهم ترجیح دادیم به جای پرداختن به اینکه کشور را در چه وضعی تحویل گرفتیم، در عمل به حل مشکلات اقدام کنیم، گفت: هیچ نیازی برای تشریح وضع کنونی کشور وجود ندارد و هرکس، نگاهی به سفره خودش بیندازد به خوبی درک میکند که با چه وضعی مواجه هستیم.
آیتالله رئیسی در پایان با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب برای ارائه گزارش عملکرد و دریافت رهنمود، گفت: در این دیدار خدمت ایشان عرض کردم که هر چه از دوره مسئولیت بنده به عنوان رئیس جمهور میگذرد، نگاهم نسبت به آینده امیدوارتر میشود و آینده را بیش از پیش روشن میبینم و ایشان نیز در پایان این دیدار به بنده گفتند که به این نگاه، بنده عمیقاً باور دارم.
در جلسه شورای اداری استان فارس، سند تحول فرهنگی استان به عنوان برشی از سند فرهنگی کشور با حضور رئیس جمهور و آیتالله دژکام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز رونمایی شد.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰