آیا لیست خلافی خودرو شامل نداشتن بیمه شخص ثالث نیز میشود؟

بررسی خلافی و بیمه شخص ثالث در سالهای اخیر پلیس راهنمایی و رانندگی با اعمال قانون و جریمههایی که برای رانندههای متخلف در نظر گرفته است، توانسته بستن کمربند ایمنی را به یک فرهنگ تبدیل کند. از طرفی برخی از افراد و رانندهها قوانین را رعایت نمیکنند که پلیس راهنمایی و رانندگی به طور شفاف
بررسی خلافی و بیمه شخص ثالث
در سالهای اخیر پلیس راهنمایی و رانندگی با اعمال قانون و جریمههایی که برای رانندههای متخلف در نظر گرفته است، توانسته بستن کمربند ایمنی را به یک فرهنگ تبدیل کند. از طرفی برخی از افراد و رانندهها قوانین را رعایت نمیکنند که پلیس راهنمایی و رانندگی به طور شفاف توضیح داده که این افراد با جریمه روبه رو خواهند شد. دقت کنید که اگر در پرداخت جریمهها اهمال کاری داشته باشید، میزان خلافی خودرو خود را افزایش داده و هنگام خرید و فروش خودرو یا تردد در خیابانها با مشکل روبه رو خواهید شد. تخلفهای مختلفی وجود دارد که باعث افزایش خلافی خودرو و جریمه میشود که عبارتند از: عدم تمدید بیمه شخص ثالث، استفاده از تلفن همراه، سرعت غیر مجاز و عبور از چراغ قرمز که همگی با نقص قوانین راهنمایی و رانندگی رخ میدهد. در ادامه متن درباره اهمیت خرید بیمه شخص ثالث و روشهای استعلام خلافی خودرو توضیحاتی خواهیم داد با ما تا انتهای متن همرا باشید.
انواع جریمه رانندگی
پلیس راهنمایی و رانندگی برای اینکه بتواند نظم را در سراسر جامعه و هنگام تردد در خیابانها ایجاد کند، یکسری قوانین و مقررات را وضع کرده است. همچنین در صورتی که افراد این قوانین را زیرپا گذاشته و رعایت نکنند با جریمه از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی مواجه خواهند شد. به طور کلی جریمهها به ۴ دسته تقسیم میشوند که عبارتند از:
- تسلیمی
- الصاقی
- دوربینی
- دوبرگی
در جریمه تسلیمی، پلیس راهنمایی و رانندگی برگ جریمه را به راننده متخلف تحویل میدهد که نوع تخلف، زمان و مکان تخلف در آن درج خواهد شد.
جریمه الصاقی، این نوع جریمه در صورت عدم حضور راننده متخلف صادر میشود بدین گونه است که پلیس راهنمایی و رانندگی تخلف را تشخیص داده اما راننده پشت فرمان خودرو نیست. مثال: پارک کردن خودرو در جای پارک ممنون که در این صورت برگه جریمه به شیشه خودرو الصاق خواهد شد.
جریمه دوربینی جزو متداولترین و جدیدترین نوع جریمه است، بدین صورت که دوربینهای نصب شده در خیابانهای شلوغ و پرترافیک شهرها، جادهها و اتوبانها، نوع تخلف را ثبت کرده و به شماره مالک خودرو پیامک ارسال میشود.
در جریمه دوبرگی، پلیس راهنمایی و رانندگی راننده خاطی را به دلیل عدم توجه به دستور توقف پلیس علاوه بر جریمه تخلف اول که شامل برگ اول خواهد بود، برای عدم توجه به دستور توقف پلیس نیز جریمه میشود که شامل برگ دوم خواهد بود.
دقت داشته باشید که در صورت عدم پرداخت جریمهها با افزایش خلافی خودرو مواجه خواهید شد که میتواند هنگام تردد مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. شاید بپرسید آیا عدم تمدید بیمه شخص ثالث سبب افزایش خلافی خودرو میشود ؟ بله عدم تمدید خودرو باعث توقیف و حتی انتقال خودرو به پارکینگ میشود. بدین گونه که پلیس راهنمایی و رانندگی در صورت رویت و استعلام خودروهایی با خلافی بیش از ۱ میلیون، دستور توقف و انتقال خودرو به پارکینگ را صادر خواهد کرد.
روشهای استعلام خلافی خودرو
استعلام خلافی خودرو
اگر به صورت سهوی زمان پرداخت جریمه خود را فراموش کرده باشید میتوانید از روشهای مختلف از مبلغ خلافی مطلع شوید و در کوتاهترین زمان برای پرداخت جریمهها و خلافیها اقدام کنید.
- پرداخت خلافی با اپلیکیشنهای موبایلی
- استعلام از طریق سایت پلیس راهور
- خلافی خودرو از طریق پیامک
- استعلام و پرداخت خلافی خودرو با تماس تلفنی
- مراجعه حضوری به مراکز پلیس ۱۰+
توصیه میکنیم که از روشهای آنلاین استفاده کنید تا در کوتاهترین زمان مبلغ خلافی را پرداخت کنید. البته که به طور کلی بسیاری از افراد و رانندهها، قوانین رانندگی را به خوبی رعایت میکنند و در مواردی دیده میشود که برخی از افراد به دلیل فراموشی، جریمههای خود را پرداخت نکردهاند یا دچار تخلف شدهاند. عدم استعلام بیمه شخص ثالث یکی از انواع جریمههایی است که علاوه بر جریمه باعث توقیف خودرو هم خواهد شد. از این رو بهتر است که بیمه نامه ثالث را از روشهای خدمات آنلاین بیمه استعلام کرد. بیمه دات کام یکی از پلتفرمهای خدمات بیمهای است و تنها با مراجعه به آدرس این وب سایت میتوان در زمان کوتاهی استعلام، مقایسه و خرید بیمه شخص ثالث را انجام داد. در ادامه متن درباره اهمیت خرید بیمه شخص ثالث توضیحاتی خواهیم داد.
مسئولیت در بیمه شخص ثالث چه معنایی دارد؟
پرداخت خلافی خودرو از روش های مختلف
در جامعههای انسانی هر فردی که به شخص دیگر خسارت وارد کند مسئول شناخته شده و باید در صدد جبران خسارت باشد. بیمه شخص ثالث برای جبران خسارتهای وارد شده به اشخاص ثالث توسط راننده مقصر طراحی شده است. بیمه شخص ثالث یکی از پرفروشترین بیمه نامههای صنعت بیمه است که به دلیل اجباری بودن آن مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. البته که دلیل اجبار آن هم میتواند پوششهای موثر و کاربردی این بیمه نامه دانست تا هنگام بروز حادثه نگرانی راننده مقصر را کاهش دهد.
پوششهای بیمه شخص ثالث چیست؟
همانطور که اشاره شد، بیمه شخص ثالث یکی از متداولترین بیمه نامهها است و همانطور که گفته شد، بیمه شخص ثالث یک بیمه نامه اجباری است. دقت کنید که در صورت عدم خریداری این بیمه نامه با هشدار پلیس و اعمال قانون مواجه خواهید شد. جریمه عدم خریداری بیمه شخص ثالث و توقیف خودرو جزو عواقب اولیه است. از دیگر عواقب عدم تهیه بیمه نامه میتوان به بروز حادثه و جبران خسارتها توسط راننده مقصر اشاره کرد. با توجه به سنگین بودن هزینهها و تعمیرات وسایل نقلیه زمینی، بهتر است که بیمه شخص ثالث را خریداری کرد تا بار سنگین جبران هزینهها بر دوش راننده مقصر نباشد.
همچنین بیمه ثالث دو نوع پوشش جانی و مالی دارد که به جبران خسارتهای اشخاص ثالث میپردازد.
- پرداخت خسارتهای جانی و بدنی
شرکتهای بیمه خسارتهای جانی وارد شده به اشخاص ثالث را تا سقف تعهدات خود جبران خواهند کرد. مواردی که در این پوشش تحت حمایت است شامل: فوت، نقص عضو و هزینههای درمان بوده که همگی تحت پوشش این بیمه نامه قرار میگیرند. همچنین پرداخت خسارت بدنی، دیه یا همان ارش با توجه به نوع شکستگی، نقص عضو و صدمه ازکارافتادگی جزئی یا کلی تحت پوشش این مورد از بیمه شخص ثالث قرار میگیرد.
- خسارتهای مالی
خسارتهای مالی از دیگر مواردی است که هنگام بروز حادثه رخ میدهد و در این پوشش خسارتهای وارد شده به اموال اشخاص ثالث جبران خسارت خواهد شد. دقت داشته باشید که جبران خسارتها تا سقف تعهدات شرکت بیمه انجام شده و اگر تمایل دارید که میزان بیشتر از خسارتها جبران شود باید حق بیمه بیشتری برای بالا بردن سقف تعهدات بیمهگر پرداخت کنید. در پوشش مالی خسارتهایی مانند: تصادف با ماشین فرد ثالث جبران خسارت خواهد شد. همچنین شرکت بیمه جبران هزینههای تعمیرات و زیان وارد شده به وسیله نقلیه را پرداخت خواهد کرد.
چه عواملی بر نرخ حق بیمه و قیمت بیمه شخص ثالث تاثیر میگذارد؟
دیه یکی از مهمترین عواملی است که قیمت و نرخ حق بیمه ثالث را مشخص میکند. در حقیقت قوه قضاییه محترم در ابتدای هر سال میزان دیه مشخص شده را به بیمه مرکزی اعلام کرده و شرکتهای بیمهای باید این نرخ را در تعهدات خود در نظر گیرند. همچنین نرخ حق بیمه شخص ثالث با توجه به عوامل مختلفی مشخص میشود که عبارتند از:
- حق بیمه پایه ابلاغ شده توسط بیمه مرکزی
- تخفیف عدم خسارت بیمه شخص ثالث
- جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث
- میزان پوشش مالی بیمهای
- تخفیف شرکت بیمه
- کاربری خودرو
به طور کلی بیمه ماهیت حمایتگر دارد و هدف اصلی بیمه شخص ثالث، حمایت از راننده مقصر و جبران خسارتهای ایجاد شده است. به همین منظور بیمه شخص ثالث یک بیمه نامه اجباری برای تمام وسایل نقلیه زمینی است تا آرامش بیشتری در رانندگی و تردد خودروها ایجاد شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰